Promocija poti svetega Jakoba v Sloveniji

objavljeno v: Aktualno | 2

Na pobudo ljubiteljev Jakobove poti in širše javnosti je v lanskem letu dozorela ideja in se razvil model za promocijo in dvig prepoznavnosti PREKMURSKE (PRLEŠKE) IN ŠTAJERSKE VEJE JAKOBOVE POTI. V akciji smo se združili Agencija SIV d.o.o., ki je delo institucionalizirala, Pozdrav TV, ki je poskrbela za filmske zapise in še marsikaj ter Društvo prijateljev poti svetega Jakoba v Sloveniji kot skrbnik poti, naš član Janko Purkart pa je doniral izdelavo osnutka zemljevida. Kot je iz končnega zemljevida ponudnikov razvidno, se je projektu pridružilo veliko število lokalnih turističnih ponudnikov.

Vljudno vabljeni k ogledu video predstavitve na portalu youtube in na pot k sebi in k nam na Pot svetega Jakoba – Prekmursko (Prleško) in Štajersko vejo od Kobilja do Ptujske Gore.

Spoštovani ljubitelji romarskih poti, pohodništva, rekreacije v naravi, iskanja skrivnostnih poti in ljubitelji narave, kulturne dediščine in znamenitosti ter raziskovalci gastro kulinaričnih posebnosti regije, lepo vabljeni. 

 

 

2 komentarja

 1. stanko sraka

  Sp čestitamo in smo zelo veseli, da ts zbrisali lani vsiljeni dodatek ” ogrska pot” kar je bilo žal od določenih ljudi načrtno dodano. Hvala Vam in civilni inciativi za Prekmurje da ste odpravili ta madež, ki je zelo prizadel zavedne prekmurske slovence.

  • AVE

   Oprostite za pozen odgovor.

   Iščemo novo ime in bi bili veseli vsakega predloga za poimenovanje tega dela poti.

   Lep pozdrav

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja